14-12-08

Alles rustig aan het geocache front

Na enkele dagen genoten te hebben op Landgoed "Jachtslot De Mookerheide" en zijn prachtige omgeving zijn we terug in het land en moesten we dit weekend nodig wat cache onderhoud doen.

bed

Maar eerst enkele woorden over onze Nederlandse uitstap. Het jachtslot is zeker een aanrader voor zij die eens enkele dagen goed willen relaxen in de buurt van Nijmegen. Een goed verzorgde keuken kunnen we wel zeggen, een zeer uitgebreid ontbijt buffet gaf ons genoeg energie om de dag door te komen en de driegangen maaltijd 's avonds waren van hoogstaande kwaliteit. Onze kamer gelegen in de residentie gaf je een echt koninklijk gevoel, bed met baldekijn, badkamer met bubbelbad, wifi en zoveel meer. Dit alles gelegen in een prachtig stukje natuur. We brachten een bezoek aan Nijmegen en Arnhem en namen ook enkele caches mee onderweg.brug nijmegen

Vandaag hebben we dan enkele caches een onderhoudsbeurt gegeven, gaande van een nieuw logrolletje tot het vervangen van de stashdozen. Maar alles is nu terug in orde.Onderweg zijn we ook snel eventjes de caches "Sint-Godelieve ten putte" te Gistel gaan zoeken. Een rustige plaats daar in de abdij en de cache was zeer snel gevonden door de correcte coördinaten.

Nu gaan we alles voorbereiden voor onze uitstap naar Barbizon "Bois de Fontainbleau" waar wel wat meer caches op het programma staan dan laatst in Nederland.

Geo Groeten schattezoekertje

19:54 Gepost door Schattezoekertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mookerheide |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.