30-10-08

Schuine streep

Na het leggen van mijn twee nieuwe caches, SOLAR SYSTEM: NEPTUNUS en de vernieuwde versie van LANGE NELLE, was ik blij dat er dichtbij huis nog een nieuwtje uitkwam. Daar wat verder meer over. Tevens kwam er dichtbij mijn werkplaats ook een nieuwe tradintional uit. Eentje dat zorgt voor de nodige oproer in de belgische geocache wereld. Toen hij gepubliceerd werd en ik dit zag dacht ik die dag snel over de middag een maagdje te gaan knippen. Helaas, op de opgegeven coördinaat bleek niks te liggen, je kwam midden in iemands tuin uit. Na wat rondgezworven te hebben die zoek actie maar gestaakt. Toen ik 's avonds thuis kwam bleken de coördinaten aangepast te zijn en lag de cache zo een 200 meter verder. Ondertussen waren er al andere die deze cache gaan zoeken waren en direct bleek er nog iets te schelen met deze geocache. Maar daarover ga ik hier geen woorden meer vuilmaken. Zij die hier meer over willen lezen moetn maar eens op het belgisch geocache forum gaan lezen.

Nu een woordje over SCHUINE STREEP een nieuwe cache van coachy. Toen deze online kwam was me een ding duidelijk, deze mistery zou zich niet zomaar blootgeven. Al snel had ik bepaalde zaken gevonden maar kon helaas de link er niet tussen leggen. Maar plots zagen we het toch. Dus het eerste gedeelte was opgelost. Dan aan het tweede gedeelte begonnen. Dat bleek ook niet zo simpel te zijn. Maar door een kleine tip konden we ook dit ontrafelen en uiteindelijk konden we dan ook de coördinaten berekenen. Als slot van dit avontuur was het de beurt aan het zoeken en loggen van de cache zelf. En deze gaf zich ook zomaar niet bloot. De verstopplaats bleek logisch maar om te pakken dat was wat anders. We hebben deze toch nog als tweede kunnen loggen en nu wetende dat er nog veel in hun haar zitten te krabben doet deze STF ook deugd. Proficiat aan MEREL voor zijn FTF en coachy bedankt voor deze leuke mistery.

 

Geo groeten schattezoekertje

20:01 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (1) | Tags: mistery, schuine streep |  Facebook |

Commentaren

tja, ik heb daar alle letters en cijfers een schuine streep gezet, en nu kan ik er niks meer van lezen :-))

Gepost door: gerarke | 17-11-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.