14-09-08

The road to HEAVEN

We zijn er ingeslaagd "the road to geocache heaven" te bereiken en dit samen met ukkepuk en deleukefietser. Aan wp6 kregen we dan nog versterking van de familie METEOR001.

logisch denken
Voor deze cache zijn er maar weinig woorden die deze kunnen beschrijven. Alle geocache trukken moeten bovengehaald worden en het onderste uit de GPS kan ook. Dan nu het relaas van deze ongelooflijke tocht.

alle registers open

Afspraak 13:00 hr, iedereen op post. Luc had gisteren het eerste wp gevonden maar liet ons toch de kans om dit ook te zoeken. Na wat zoekwerk en het doorgronden van de tip konden we hem redelijk snel vinden. We konden doorgaan en de volgende wp's leverde niet veel problemen op. Enkel aan wp3 maakte pa ukkepuk van zeer dichtbij kennis met de dikke tweeling, man man man wat was dat een doffe slag en eventjes leek het erop dat hij dit niet te boven zou komen. Het beest van wp5 leverde ook geen probleem op, gelukkig hadden we alle benodigdheden bij ons. We konden doorstomen naar wp6. Daar vonde we snel de gegevens, maar het logisch denken lukte niet al te best. Verschillende theorieën werden opgebouwd en terug afgebroken.
Plots konden we kennismaken de familie meteor001. Joepie, versterking maar ook zij zagen het licht niet in de duisternis. Maar één oplossing mogelijk onze lifeline uitwerpen naar de legger om een tipje van de sluier op te lichten. Een op het eerste zicht eigenaardige uitleg over naftpompen en vierkanten deed ons nog meer twijfelen. Maar dan plots zagen we het. We konden weer verder trekken. WP7 bezorgde ons weer kopzorgen maar uiteindelijk was het sneller opgelost dan gedacht en konden we naar nummertje 8 trekken. Daar ontbond lucky opnieuw zijn duivels en had hij ons weer goed liggen na wat extra meters konden we dan toch de cache vinden en je zag op ieders gezicht een zweem van opluchting en opperste geocache geluk. Er werden nog wat coins en tb's gediscoverd en gewisseld en toen konden we de innnerlijke mens gaan versterken.de ganse bende

We hadden daar nog een afspraak met de legger en al snel leek het daar op een echt meet and greet mini-event: Lucky kesj, geowitch, CB versterkt door ons ukkepuk, deleukefietser, meteor001 en ikzelf. Op deze manier werd een een aangename geocache namiddag bezegeld met een lekkere pint.

TRTH 023

Lucky bedankt om ons van het echte geocachen te laten genieten en we hopen dat je nog zo enkele van die duivelse caches legt.

Geo groeten schattezoekertje

22:30 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: the road to heaven |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.