08-09-08

Mong de Vos

Gisteren eindelijk nog eens tijd gevonden om een mooie multi te lopen. Al een tijdje lag er in de Vosseslag een nieuwe multi van KOJA. Blijkbaar was dit weer een hele moeilijke want de laatste 4 log's waren allemaal een DNF (niet gevonden). Toch begonnen we met goede moed eraan. Aan het eerste wp had ik al heel wat moeite om de tag te vinden maar na wat grondiger zoeken en de toch wel zeer nauwkeurige coördinaat hadden we hem dan toch gevonden de rondel. De volgende wp's werden dan weer wat sneller gevonden maar aan wp 7 liep het weer mis, 't is te zeggen Mong had me bij mijn P....tje. Na een tweede poging de juiste weg op en de resterende wp's en de stash lieten zich zeer snel vinden.

In het naar huis rijden nog snel een tradje van Lucky Kesh meegenomen van zijn serie "on for the road". Deze reeks hopen we de komende dagen helemaal af te werken.

Nog een minder prettig bericht is dat de regio hier geteisterd word door een coin en TB ripper. Uit verschillende caches hier in de regio verdwijnen zomaar de geplaatste coins en TB's. Hopelijk houd deze wansmakelijke grapenmaker nel op met onze hobby te bederven.

Geo groeten schattezoekertje

20:28 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mong de vos, tb en coin |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.