25-07-08

Cachen op een zwoele zomeravond

Wat is er aangenamer dan even te ontspannen na een drukke werkweek?? Geocachen natuurlijk. En we moeten zeggen dat onze collega's cachers met blijkbaar meer tijd dan ik hun best gedaan hebben van de week. Enkele nieuwe in de regio en zelfs enkele zeer kort bij huis. Maar door tijdsgebrek niet echt kunnen meespelen voor de ontmaagdingen. Maar niet geklaagd, het waren twee beauty's die we vanavond bezocht hebben. De eerste was een nieuwe van "de leuke fietser". Eentje met een mooi uitzicht op de grote Keignaertkreek en we kunnen alleen maar beamen dat je er een prachtig uitzicht hebt op de kreek.

Daarna was het richting De Haan waar er een nieuwe multi van"koja" lag. Wederom een prachtig stukje natuur waar we konden genieten van de rust en de stilte aan een mooie poel en enkele bunker restanten. We konden tevens ook genieten van een prachtige zonsondergang. Dit was echt een avondje quality time samen met de zoon. Beide caches zijn echte aanraders voor de cachers die van een mooi stukje natuur houden.

zonsondergang

Hopelijk vinden we nog wat tijd om dit weekend nog enkele caches te doen.

Geo groeten schattezoekertje

22:28 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: polders, grote keignaert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.