17-07-08

Twee maagdjes in twee dagen

De geocache kriebels waren er terug en dan gisteren plots een nieuwe cache " de drieling" op nog geen 2 km van thuis. Dus alles wat we nodig hadden snel bij elkaar genomen en de baan op. Toen we juist begonnen waren met zoeken kwam er plots nog iemand opdagen. Het was "de leuke fietser" en samen begonnen we verder te zoeken, spijtig genoeg vruchteloos en op een plek die ik niet echt aangenaam en gezellig vond. Na een dik half uur zoeken kwamen we tot het besluit dat de cache daar absoluut niet kon liggen en schakelde we over op plan B. Wat indien er bijvoorbeeld een cijfertje verkeerd zat in de duizend tallen. Dan zaten we meer dan 100mr verkeerd te zoeken en wat met de titel van de cache. Na wat verder logisch nadenken en het observeren van de omgeving besloten we nog een tweede poging te doen zo een 150 mr van de opgegeven coördinaat en na nog geen 5 minuten was het bingo en kon ik toch nog dit maagdje op mijn conto schrijven. By the way, dit was mijn 250ste gevonden cache in West-vlaanderen en dan nog een maagdje ook. Daarna nog wat geocache talk gedaan met de leuke fietser en de avond was weeral om.

Vandaag tijdens het avond eten kreeg ik plots een telefoontje van de leuke fietser: " Zeg Peter heb je het gezien mijn nieuwe cache is al online en is nog niet ontmaagd." Dilemma, rustig verder eten en helpen met de afwas en dan vertrekken of direct vertrekken? We kozen voor het eerste, zo was vrouwelijk schattezoekertje ook content. Daarna snel alles bij elkaar genomen en de wagen in richting "Bourgognepolder". Na wat zoekwerk hadden we de cache relatief snel gevonden en ik moet zeggendat hij origineel verstopt zat en ik me enkel een beetje had laten misleiden door die 5cm. Bij het openen van de cache konden we wederom in een maagdelijk wit logboekje loggen en alzo hadden we ons tweede maagdje in twee dagen te pakken.

Besluit van deze twee dagen is dat we hebben kunnen kennismaken met een zeer aangename collega geocacher "de leuke fietser" en dat we als kers op de taart zijn nieuwe cache hebben kunnen ontmaagden.

Zo dat was het dan weer voorlopig,

geo groeten schattezoekertje

20:57 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: maagdje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.