26-06-08

Een cache naar de archiven.

Tot mijn grote spijt moet ik melden dat ik mijn multicache "Oostende 2: tussen spuikom en noord-ede" heb moeten archiveren. Nadat de cache voor de vijfde maal verdwenen is en ik geen enkel alternatief meer had om een nieuwe eindlokatie aan te duiden zat er dus niets anders meer op. Langs deze weg wil ik dan ook de 98 geocachers die deze cache liepen bedanken. spuikom

Nu niet lang getreurd hoor, er liggen al een tijdje plannen klaar om een mooi serietje te leggen. Voorlopig heeft het de werktitel "oostendse projecties" en zal bestaan uit een 9tal caches en een finale. Enkele lokaties liggen al vast en enkele andere moeten we nog eens wat beter gaan bezien. Het zal een mix zijn van nano's, micro's en regulars. We hopen een beetje dat tegen het einde van de eerste volle week van juli de reeks er zal liggen, dan kunnen de geocachers die aan de kus komen direct een beetje genieten van deze reeks.

We gaan er nu direct wat aan verder werken en tot schrijfs.

Geo groeten schattezoekertje

20:37 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (1) | Tags: spuikom |  Facebook |

Commentaren

Jammer Beste Schattezoekertje,

Heel spijtig dat zo'n mooie cach moet verdwijnen, maar begrijp zeer goed je standpunt.
Gelukkig heb ik deze op mijn lijst staan, anders was dat een groot gat in mijn founds, vind het zelfs spijtig dat ik Lange Nele niet heb, dan had ik alle caches van jou op mijn lijst staan.
Helaas niks aan te doen, ben net iets te laat beginnen cachen.

We kijken nu met volle moed uit naar je nieuwe reeks, één ding staat vast, dit zal een schitterende reeks worden.

Ik wens je er heel veel geluk mee.

Met vriendelijke groet

deleukefietser

Gepost door: deleukefietser | 29-06-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.