02-06-08

Vennbahn

Dit weekend hebben we onze cache raid naar de Vennbahn voorbereid. Wat is hier nu de bedoeling van??? Woensdagmiddag vetrekken we (schattezoekertje en Ukkepuk) met enkele collega's niet-geocachers naar de oostkantons en dit om hen te introduceren in het geocachen. Woensdagavond staat het eerste gedeelte op het programma en dit in de onmiddelijke omgeving van Butgenbach. We overnachten dan in de kazerne van Camp Elsenborn en donderdag trekken we dan eerst een stukje door Duitsland waarna we starten aan onze voettocht van een 25 km om de ganse vennbahn af te kunnen werken. Indien we de tijd hebben zullen we links en rechts nog wat andere caches proberen mee te pakken. Het is in ieder geval de bedoeling dat Ukkepuk zijn 600ste cache daar zal loggen.

De bende waar we mee vertrekken zijn allemaal collega's die het orientatielopen beoefenen en een grote interesse hadden naar het werken en zoeken met een GPS. Zij zien toch een bepaalde vorm van gelijkenis tussen de twee hobby's.

Laat ons nu nog hopen dat de weergoden ons bijstaan en we tenminste kunnen rekenen op een droge dag. Hoe dit alles verlopen is zullen jullie weldra kunnen lezen in deze blog.

Zaterdag vertrekken we dan terug naar Malmedy. Daar gaan we (vrouwelijk schattezoekertje, onze cachedog Lars en mezelf) genieten van een weekje vakantie en gaan we natuurlijk proberen de streek daar een beetje op te kuisen, op cache gebied wel te verstaan.

Zo dit is voorlopig alles nog vele geo groeten

schattezoekertje 

20:05 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vennbahn |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.