08-03-08

EXPERIENCE

Toen er in het begin van de week een nieuwe cache gepubliceerd werd op een goede kilometer van mijn deur dacht ik dat varkentje eventjes snel te gaan wassen. Niets was minder waar. Het heeft tot vandaag geduurd alvorens de cache kon ontmaagd worden. Na enkele eerdere pogingen waarbij de frustraties hoog opliepen, kon ik er vandaag een eind aanmaken. Deze morgen vroeg vertrokken om de draad op te nemen waar we gisteren vastgelopen waren, namelijk aan het tweede waypoint. Dit liet zich deze morgen snel vinden en gaf ons veel moed en goede hoop om deze cache vandaag te kunnen loggen. Het volgende wp kon ook relatief vlug gevonden worden. Maar aan waypoint 4 hebben we lang gezocht ik denk haast een volledig uur. Toen ik daar aan het zoeken was kreeg ik versterking vanuit onverwachtse hoek. CB uit Gent, de master cache legger kwam er zich zelf van vergewissen hoe het kwam dat deze cache zoveel ellende veroorzaakte. Met twee paar ogen hadden we al meer kans om sneller de tags te vinden. Toch duurde het nog even alvorens we de tag vonden. Maar we konden verder trekken. Het volgende wp hadden we dan weer snel te pakken, maar dat daarna leverde opnieuw problemen op. Uiteindelijk liet de tag zich toch vinden. Het volgende was dan weer een makkie alohoewel het ook mooi gecamoufleerd zat. Maar daarna hebben we ons weer krom gezocht en was het CB die plots zei:" moest ik hier een wp verstoppen dan zou ik het zo doen". En wat bleek, hij had gelijk en we vonden het goed verstopte wp. Het daarop volgende leverde weer geen problemen op maar ondertussen was het al middag en ons beider echtgenoten begonnen blijkbaar ongerust te worden. Het waypoint waar we dan aanbegonnen dachten we direct gevonden te hebben. Niets was minder waar. Het was een nep micro die we bovenhaalde en die vertelde ons dat we nog wat verder moesten zoeken. Weer was het CB's brein dat zei waar we de tag zouden vinden en weer was het bingo. Na nog verschillende wp's die zich niet gemakkelijk lieten vinden konden we uiteindelijk naar de stash beginnen te zoeken. Daar hebben we toch ook eventjes met zoet geweest. Uiteindelijk was het vereende krachten dat we de stash bovenhaalde en kreeg ik de eer van CB om deze als First to Find te loggen.

Aan allen die deze cache na ons gaan lopen, geef de moet niet op. Nadien zal je eens zo hard kunnen genieten van deze mooie wandeling. Dank ook aan CB voor het aangename gezelschap deze dag.

En aan team KoJa, hoed af voor deze mooie geocache en ik hoop van harte dat hij nog veel mag gelopen worden. Langs deze weg nogmaals sorry voor de mails van de afgelopen dagen.

 Geo groeten schattezoekertje

20:56 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: oostende, experience, mooie geocache |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.