03-02-08

Diamant

Vandaag gingen we de Diamant reeks lopen van chocobo. Dit is een geocache reeks opgebouwd met een misdaadverhaal en we moeten zeggen je wordt er al snel in meegezogen. De totale reeks bestaat uit 10 tradintionals waar je iedere keer een gegeven meekrijgt om de mistery finale te kunnen gaan loggen. De cache reeks brengt je in het land gelegen tussen Erpe-Mere, Ninove en Brakel. Een zeer mooie streek met hier en daar een venijnig hellingkje.

Kasteel Herzeele

Zoals reeds gezegt hing aan iedere traditional een gedeelte van het verhaal vast dat je af en toe ook een tip gaf over de cache zelf. Het is een zeer gevarieerde reeks met alle soorten stashen, gaande van een microtje tot regulars en dit in alle vormen. Molen HerzeeleSoms moest je aan een eindcoördinaat twee zaken zoeken om alle gegevens voor de finale te vinden. Het belangrijkste voor ons was toch weer dat dit geocache avontuur ons op plaatsen gebracht heeft waar we nog nooit geweest waren en zonder het geocachen waarschijnlijk ook nooit zouden komen. Nadat we alle gegevens uit de tien traditionals gevonden hadden konden we de eindcoördinaat berekenen. Deze bracht ons terug in een mooi stukje bos. Daar vonden we inderdaad de kluis met de diamanten van de overval. Het was zeker geen makkelijke reeks, maar we hebben er echt van genoten.

Onderweg naar de finale kwamen we nog een geocachende Boedha tegen. Een geocachende Boedha
Hoe die daar kwam zo moederziel alleen in het midden van een bosweg, joost mag het weten maar het leverde wel een mooi zicht op.

Wat er volgende week op het geocache programma staat weten we nog niet. Wat we wel weten is dat het overmorgen Milla haar eerste verjaardag is en dat we zondag een natuurwandeling gaan doen ter gelegenheid hiervan. Dus als er daar caches in de buurt liggen zullen we die zeker meenemen.

 Geo Groeten Schattezoekertje

20:16 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.