20-01-08

Chinese Dierenriem

Vandaag hebben we de nieuwe cache-reeks van marceling gelopen. Deze cache-reeks staat in het teken van de Chinese dierenriem. De reeks bestaat uit 12 korte multi's die geen noemenswaardige problemen opleveren en de reeks wordt besloten met een mistery waar wat rekenwerk komt bij kijken en wat opzoek werk voordien.

Om 09:15 vertrokken we met ons stalen ros richting Oostkamp om de reeks in logische volgorde af te gaan. Het loggen van de eerste was een echte drive-in. Stoppen daar waar tomtom zegt even rondkijken een stukje verder rijden even rondkijken en loggen maar. Deze eerste gaf me eerlijk gezegd geen goed gevoel. Hopende dat de volgende ons toch iedere keer in een stukje groen zouden brengen reden we naar nummertje 2. We werden op onze wenken bediend en de volgende brachten ons steeds in de natuur of in een afgelegen stukje baan. Alles verliep vlot en toen ik de vierde aan het lopen was, kwamen we bekend volk tegen. Fonduvork was op schok met de dames van Nicky & Kwebbel. We zouden elkaar vandaag nog enkele keren tegenkomen. Aan de snelheid waar we de caches mee konden bovenhalen zou ik veel vroeger gedaan hebben dan gepland. Maar niet geklaagd. Bij nummertje tien dacht ik even dat fondu en zijn dames me een poets aan het bakken waren, want ik vond de cache niet. Ten einde raad toch maar even fondu gebeld met de vraag hoe dat het zat en hij zij dat ze er ook wel eventjes achter gezocht hadden. Met de tip langs welke kant van de straat er diende gezocht te worden viel mijn oog nu op iets waar ik eerder overgekeken had. Inderdaad de micro stak vernuftigd verstopt. We konden de laatste twee gaan loggen en na nogmaals kontakt te hebben gehad met fondu en zijn dames besloten we de finale samen te doen. We maakte rendez-vous aan yin & yang om dan ergens bij een tasje koffie de berekening te gaan maken. Na het vinden van y&y een kleine tearoom binnen gestapt en het rekenen kon beginnen. De oplossing was er sneller dan gedacht en we konden dra richting finale rijden. Het was één van de dames die de verlossende woorden riep: " ik heb hem". Er werd gezamelijk gelogd en wat coins en tb gedropt en geretrieved. Daarna splitste onze wegen, ik richting huis en erik en zijn dames gingen nog een rondje stadspoorten gaan doen.

Zo dit was weer een fijne cachedag en we hopen dat marceling binnenkort zo nog eens een reeksje uit zijn hoed tovert.

Geo groeten schattezoekertje 

20:13 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (0) | Tags: chinese dierenriem, brugge |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.