13-01-08

Een dagje Moeskroen en Kortrijk

Vandaag stonden er een zestal caches op het menu. Eerst een drietal in Moeskroen daarna eentje te Rollegem en daarna richting Kortrijk. Als eerste van de dag was het Moeskroen:son parc dat op het programma stond. De waypoints werden vlug gevonden maar de caches dat was wat anders bijna een uur hebben we alle mogelijke plaatsen afgezocht. Een hulplijn drong zich op en het was Beverke die ons de ultieme tip kon geven. Op de plaats die hij ons zei hadden we al grondig gezocht, maar de prachtige cachecontainer had ons verschalkt. Nu we wisten aan wat we ons konden verwachten konden de twee andere caches te Moeskroen geen probleem zijn dachten we. De eerst volgende die we deden hadden we direct vast maar de derde leverde opnieuw een probleem op. Niet alleen door de 25mr afwijking maar ook weeral door de originele cachecontainer. De drie van Moeskroen waren gelogd en we konden richting Hrôdilinga-Haim trekken. De startplaats van deze mistery hadden we thuis via wat gegoogel en wat wikipediastuf kunnen bepalen. De volgende waypoints lieten zich één na één snel vinden en alzo was de eindlocatie snel bepaald. Deze is één van de mooiere wandelcaches die je daar in de streek kan doen en alles is netjes verzorgd tot op het einde toe. Chapeau Beverke met deze prachtige mistery. Nu was het tijd om richting Bergelenput te trekken en zou zouden we maar aan vijf in plaats van aan de zes geplande caches komen. bergelen1
Maar niet getreurd, op de parking hadden we afgesproken met Fonduvork, Lesse, Nicky & Kwebbel, Wekke, Prunie en Redlite ook Beverke was van de partij om enkele mensen te introduceren in het geocachen. Het werd een aangename en plezante wandeling met heel deze bende en waypoints lieten zich met al die ogen zeer snel vinden en na een flinke wandeling kon de cache boven gehaald worden. Onderweg waren we wel heel bijzonder visvijvers tegen gekomen. bergelen2Nadien hebben we nog wat zitten na genieten in de Ponyhoeve en konden we moe maar tevreden naar huis rijden. Op de parking kreeg ik nog een zeer speciale cache in mijn handen gestopt door Lesse, namelijke een hitchhiker maar daar zal ik één van de komende dagen wel een berichtje over posten.

 

 

Geo Groeten Schattezoekertje 

22:17 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bergelen, moeskroen |  Facebook |

Commentaren

hallo schattezoekertje, het was leuk kennis te maken afgelopen zondag. En nu zie ik pas dat ik al 3 van je 7 caches gevonden heb ergens in oktober !
Grappig.
Groetjes, Nicky

Gepost door: Nicky (van Kwebbel) | 16-01-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.