03-12-07

slecht geocache weer

Dit weekend zijn we niet buiten gekomen (veel te slecht weer), maar we zijn toch actief geweest. Eerst en vooral hebben we wat mistery-caches aan het voorbereiden geweest en tevens enkele virtuele caches proberen op te lossen. Rond deze virtuele caches is heel wat te doen de laatste tijd. Vele van deze cache eigenaars deleten nu je log als je niet kan bewijzen dat je effectief ter plaatse bent geweest. Virtueel ga je natuurlijk altijd ter plaatse en op het internet geraak je natuurlijk overal. Je komt op deze wijze dikwijls veel meer te weten dan dat je effectief daar geweest bent. Virtueel heb ik dit weekend in New York geweest aan de South Street Sea Port en wel op pier 17 vlakbij een restaurantje dat Seafood verkoopt en de naam Skippers draagt ten zuiden daarvan ligt een prachtige driemaster met de naam "PEKING". In Texas heb ik dan nog snel even het graf bezocht van Steve Ray Vaughan een groot muzikant die verongelukt is in een helikopter crash maar voor deze cache op te lossen heb ik nog niet alle gegevens gevonden.

Waar we ons de laatste tijd ook een beetje aan het op toe spitsen zijn, zijn de koopjes die je kan doen op e-bay. Enkele prachtige geocoins veranderde zo van eigenaar en vol spanning zijn we aan het wachten op de levering die een dezer dagen uit de States en uit Duitsland moeten toekomen.

Nu genoeg geschreven en vandaag gaan we onze GSAK database een beetje opkuisen om de komende weekends vol goede moed te kunnen gaan cachen als het belgisch weer het zal toelaten.

 

Geo Groeten Schattezoekertje 

18:50 Gepost door Schattezoekertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: virtueel cachen, geocoins op e-bay, gsak |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.