29-10-07

Trammelant in cacheland

Dit weekend zijn we niet op stap kunnen gaan door allerlei omstandigheden. Dit heeft ons anderzijds niet belet van toch met het geocachen bezig te zijn. Carte Blanche beter gekend als CB heeft weer een nieuwe reeks gepubliceerd. Deze reeks draagt de titel "Trammelant in cacheland" en bestaat uit tien verschillende caches die besloten worden met een elfde dewelke de toepasselijke naam "Hartinfarct" meekreeg. Heel het weekend hebben we aan het rekenen en tekenen geweest in OZI om tot een mogelijke eindcoördinaat te komen maar tot op heden hebben we van de tien caches geen enkele zekere eindcoördinaat. Telkens blijven er soms maar 4 maar ook soms 256 mogelijkheden over. Dat vinden we voor de moment nog een beetje te zwak om al het veld in te trekken. Geocache kraks zoals geowitch, bricolage en scoffie hebben het veld al in getrokken en met geluk, maar zij hebben dan ook tonnen meer ervaring dan wij. Nu wachten we nog even rustig af tot CB nog enkele bijkomende gegevens post en dan zullen we er wel in slagen om de reeks te gaan loggen. Het is en blijft een fenomeen die CB en hij blijft de geocache-community verbazen met zijn originele opdrachten. Volgend weekend hopen we echt nog eens het veld in te kunnen trekken om enkele caches te gaan loggen want de honger is groot nu.  We gaan het hier bijlaten en nog wat verder rekenen om succesvol te kunnen gaan loggen.

 

Geo groeten schattezoekertje 

19:24 Gepost door Schattezoekertje in Caches | Permalink | Commentaren (1) | Tags: cb, carte blanche, mistery |  Facebook |

Commentaren

caches Via google op jullie blog terecht gekomen. Jullie statistieken even bekeken, de moeite waard! Ik ben een absolute beginner maar vind het als fervent wandelaar een leuke meerwaarde geven. Ik kom hier zeker nog terug. Via de links op jullie blog ga ik ook de andere geocachersblogs bezoeken.

Gepost door: Dirk | 15-11-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.