26-10-07

Mijn australia coin op bezoek in Australië

aussi1
Toen ik begin mei van dit jaar de ontwerpen zag van ellandel's Australian coin besloot ik er twee van te kopen. Eéntje voor mijn persoonlijke collectie geocoins en ééntje om de geocache wereld te laten genieten van deze beauty. Op 26 mei kende deze coin zijn echte start op het event in Thuin. aussi2Daar vroeg ik aan The Bat of hij deze wou laten vertrekken in Nederland. Als ultiem doel had ik deze coin meegegeven te reizen naar Australië, het land van de Aboriginals. Al snel kreeg ik een mailtje van Team Fixitwell met de vraag of ik het goed vond dat deze coin even bij hun kon blijven en of hij hen mogt vergezelen op hun reis naar Australië. Zij kregen van mij natuurlijk een positief antwoord en eind September was het dan zo ver. De coin vertrok naar Australië en al snel kwam de eerste log binnen  van zijn plaatsing in de eerste australische cache die mijn coin aandeed. Het was in de cache "holiday planner" dat hij terecht kwam. Direct 16171 km bij op de teller. Zo reisde hij verder samen met "Team Fixitwell" door Queensland in het verre Down Under. Na hun reis viel de één na de andere log van deze coin en kon via de coin page op de com site ook enkele van de prachtige foto's van dit team bewonderen. Langs deze weg wil ik "Team Fixitwell" bedanken om deze coin mee te nemen op hun reis en te zorgen voor enkele mooie foto's. aussi3Dit is het levende bewijs dat niet alle mooie coins zo maar verdwijnen maar dat er ook zijn die doen waarvoor ze bestemd zijn, namelijk de wereld zien en geocahers het plezier te gunnen om mooie coins te zien uit andere streken en landen.

Geo groeten schattezoekertje 

20:04 Gepost door Schattezoekertje in Trackeble items | Permalink | Commentaren (1) | Tags: australie, geocoin |  Facebook |

Commentaren

Met veel plezier hebben we de mooie Australie coin iets laten zien van Australie en Aboriginals. We hebben een prachtige reis door Queensland gemaakt. En inderdaad is een coin daarvoor bedoeld: reizen. We zullen 'm spoedig weer op pad sturen.
Dank voor de hulde en het verhaal.

Gepost door: Team Fixitwell | 27-10-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.