09-09-07

CB in gent en 20000 blog bezoekers.

        Eind juni had ik reeds een postje geplaatst over Carte Blanche zijn nieuwe reeks virtueel cachen in Gent. Nu dik 2 maanden later zijn we er bijna in geslaagd deze reeks virtueel op te lossen. Nog ééntje wil zijn geheim niet prijsgeven namelijk de "de parkeerautomaten". We hopen deze vandaag of morgen ook te kraken zodanig dat we deze leuke reeks volgende week kunnen gaan loggen in Gent. Het is natuurlijk zo dat CB niet heeft stil gezeten terwijl wij deze virtuele reeks oploste. Ondertussen heeft hij al een volledige nieuwe reeks gelegd en ook nog enkele losse caches. Aan het tempo dat CB zijn caches legt krijgen wij ze niet opgelost. Maar ja we zoeken en geocachen rustig verder.

        Ondertussen hebben we de kaap van de 20.000ste blogbezoeker overschreden. Het is aangenaam te weten dat er toch heel wat mensen zijn die mijn blog op regelmatige basis lezen. Voor deze en voor alle andere blijven we regematig nieuwe berichtjes op onze weblog plaatsen. Zo hopende dat er nog mensen besmet geraken met het geocache-virus. Voor zij die er meer willen over te weten willen komen aarzel niet om eens een kijkje te gaan nemen op volgende website's www.geocaching.be en www.geocaching.com .

Zo, dit was het dan weer.

Geo Groeten Schattezoekertje 

 

 

15:02 Gepost door Schattezoekertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: cb in gent, bezoekers, geocaching |  Facebook |

Commentaren

Hallokes Ik wens U nog een aangename zondag...liefs..

Gepost door: Athea | 09-09-07

Reageren op dit commentaar

Dag Schattezoekertje,
Eindelijk ben ik begonnen met de zoektocht naar de juiste coordinaten van de caches van CB in Gent. Toch al enkele dagen bezig met het spel op de PC en stilletjes aan begint de vermoeidheid door te wegen.
Ik zit een beetje slot ... moet nog de oplossingen vinden voor de parkeerautomaten, van Bibliotheek naar Leie, het einde "water". Ook bij de jaren 60 is er nog wat twijfel.
Misschien kan jij enkele tips geven dioe me terug op weg helpen ? Ik zou er erg dankbaar om zijn.
Met vriendelijke groeten,
Wandelzoeker

Gepost door: Wandelzoeker | 14-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.